מפעל דים סאם הכשר החל את דרכו כמסעדה קטנה בחלקו הצפוני של רחוב קינג ג'יורג בתל אביב, עם השנים החל ביקוש רב מקרב שפים ומסעדנים מובילים שטעמו ופשוט התמוגגו...
מפעל הדים סאם הראשון בישראל, קלט עם השנים שפים סינים מומחים שהוכשרו במלאכת קיפולי הדים סאם שנים רבות. על אף הקידמה, הדים סאם מיוצר במפעלינו בעבודת יד בקיפולים אמנותיים כמו כן אנו מקפידים על איכות חומרי הגלם המשובחים.
המגוון הרב, הקיפולים, הצורות והצבעים, הניחוחות והטעמים המעודנים  -  משווים לדים סאם שלנו את התואר מאכל גורמה.
מגוון הדים סאם כולל מנות בשריות  ומנות צמחוניות שידועות כמנות בריאות, דלות קלוריות ומזינות. משך השנים האחרונות בשל הביקוש שגדל מקהילת הצמחונים בארץ, עמלנו רבות על מציאת פתרונות קולינריים למגזר הצמחוניים ולכן ניתן למצוא כיום מגוון רחב של מנות אלה.את כופתאות הדים סאם  ניתן לשמר בהקפאה לתקופה ארוכה, הינן קלות להכנה ומהוות מנת אירוח זמינה לכל עת.
|