Easystart  בעלת מקצועיות ניהול פרויקטים בתחום המזון, מתמחה בהקמת מסעדות, פתיחת בר, בתי קפה ובתי אוכל.
בעלת ניסיון רב בניהול עבודות בנייה מורכבות בתחום המזון. ליווי מסעדות מתחילת התהליך.
שירות ייעוץ קולינארי המכיל בין היתר בניית תפריט למסעדות, לאירועים גדולים ועד אירועי בוטיק.
שדרוג תפריטים ובניית ספר מתכונים, ארגון הטבח, הדרכות לצוותים כמו טבחים, מלצרים, ברמנים, כתיבת נהלי עבודה, תמחור ושליטה על המלאי.
ניתן לקבל ייעוץ עסקי למסעדות בכדי לייעל את העסק ולשלוט בכוח אדם ובמלאי.
התהליך מתבצע על ידי ליווי ואימון אישי תוך הכשרת צוותי השירות השונים.
Easystart מאפשרת שירותי ייעוץ למסעדות.ברגע הקמת מסעדה ומסעדות הקיימות כבר - התהליך מתבצע תוך כדי למידה עמידה של התנהלות המסעדה, ניתוח ביצועי המסעדה וכמובן מתן פתרונות לעבודה.
|