ום ומוסמך להנחיית קבוצות הורים של מכון אדלר, בעל תואר ראשון, אב לארבעה ילדים בוגרים, בן זוג אוהב וסב גאה. למען הנפש, אני עוסק בליצנות רפואית במעון יום לקשישים.
אני שמח לפגוש אתכם כאן באתר שלי. אנחנו כהורים רוצים שהילדים שלה יהיו מאושרים, עצמאיים ובעלי ביטחון בעצמם וביכולתם. אז מה עושים כאשר הילד שלנו חווה קושי מתמשך בלימודים, בעיות חברתיות, עצב, התנתקות, כעסים? או מביע התנגדויות, חוסר ביטחון, קושי בתקשורת, סגירות, נרגנות, קושי בקשר וביחסים עם ההורים. במצבים אלו אנו כהורים מרגישים רגשות של תסכול וצער. אני עושה זאת באמצעות האימון האינטגרטיבי.
אימון ילדים ונוער מהווה עבורי שליחות. ילד אשר מתקשה בתפקוד באחד ממשימות החיים שלו, לימודים, חברה או משפחה, הינו ילד שסובל ושליחותי היא לתת בידיו את הכוח, לשנות את תפיסתו והתייחסותו לתחומים אלה, כך שיוכל לשנות את תפקודו בצורה שתתרום לו ולסובבים אותו ותעלה את בטחונו העצמי. האימון נעשה מתוך אהבה ואמון מלא בילד וביכולותיו ומתוך הקשבה לרצונותיו.
|