כל מה שרציתם לדעת על המוצר הכי מתוק שיש ולא העזתם לשאול.
סדנת שוקולד חווייתית, הכוללת הסבר תיאורטי קצר על מקורות הקקאו והשוקולד, מאין מגיעים פולי הקקאו, מה יש עוד בשוקולד, ואיך כל הרכיבים הפשוטים הללו יוצרים מוצר כה נפלא. ההרצאה, כמובן, מלווה בטעימות...
לאחר מכן ניגש לחלק המעניין של הסדנא- התנסות בעבודה עם השוקולד.
או להכין פרלינים וטראפלס כמו שוקולטייה מקצועי.
בסוף הסדנא, נארוז את המוצרים שהכנו (כמובן מינוס טעימות הכרחיות...), וכל משתתף יקבל את היצירות שלו להשוויץ בבית...
|